سس گشنیز یک چاشنی خیلی خوشمزه و سالم برای سالاد، ساندویچ و سوخاریهای شماست. در این مطلب از سری قصد داریم طرز تهیه سس سبز گشنیز را به شما آموزش دهیم. این سس به مواد خیلی زیادی نیاز ندارد و به راحتی آماده میشود.
مواد لازم
مواد | مقدار |
گشنیز | ۵۰ گرم |
فلفل سبز شیرین | ۱ عدد |
سیر | سه حبه |
ماست یونانی | ۳ قاشق غذاخوری پُر |
روغن زیتون | یک سوم پیمانه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس سبز گشنیز
- ابتدا ۵۰ گرم گشنیز را بشورید و زمانی که آب آن کاملا گرفته شد آن را داخل مخلوط کن قرار دهید (دقت کنید که ساقههای گشنیز را کاملا جدا کرده و برگهای آن را داخل مخلوط کن بریزید).
- یک عدد فلفل سبز شیرین را خرد کرده و محتویات داخل آن را خارج کنید و داخل مخلوط کن بریزید.
- سه حبه سیر را پوست بگیرید و اضافه کنید.
- ۳ قاشق غذاخوری سرپر ماست یونانی هم به مواد اضافه کنید.
- یکسوم پیمانه روغن زیتون بودار هم به مواد اضافه کنید (البته بسته به سلیقهی خود میتوانید از روغن زیتون بی بو هم استفاده کنید).
- آب یک عدد لیمو ترش را هم به مواد اضافه کنید.
- به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به ترکیب اضافه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید یکچهارم پیمانه آب به مواد خود اضافه کنید.
- همهی مواد داخل مخلوط کن را ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود. سس سبز گشنیز آماده است.