مزایا و معایب

مزایا و معایب نوشابه انرژی زا

سس گشنیز یک چاشنی خیلی خوشمزه و سالم برای سالاد، ساندویچ و سوخاری‌های شماست. در این مطلب از سری قصد داریم طرز تهیه سس سبز گشنیز را به شما آموزش دهیم. این سس به مواد خیلی زیادی نیاز ندارد و به راحتی آماده می‌شود.

 

مواد لازم

موادمقدار
گشنیز۵۰ گرم
فلفل سبز شیرین۱ عدد
سیرسه حبه
ماست یونانی۳ قاشق غذاخوری پُر
روغن زیتونیک سوم پیمانه
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سس سبز گشنیز

  1. ابتدا ۵۰ گرم گشنیز را بشورید و زمانی که آب آن کاملا گرفته شد آن را داخل مخلوط کن قرار دهید (دقت کنید که ساقه‌های گشنیز را کاملا جدا کرده و برگ‌های آن را داخل مخلوط کن بریزید).
  2. یک عدد فلفل سبز شیرین را خرد کرده و محتویات داخل آن را خارج کنید و داخل مخلوط کن بریزید.
  3. سه حبه سیر را پوست بگیرید و اضافه کنید.
  4. ۳ قاشق غذاخوری سرپر ماست یونانی هم به مواد اضافه کنید.
  5. یک‌سوم پیمانه روغن زیتون بودار هم به مواد اضافه کنید (البته بسته به سلیقه‌ی خود می‌توانید از روغن زیتون بی بو هم استفاده کنید).
  6. آب یک عدد لیمو ترش را هم به مواد اضافه کنید.
  7. به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به ترکیب اضافه کنید.
  8. در صورت تمایل می‌توانید یک‌چهارم پیمانه آب به مواد خود اضافه کنید.
  9. همه‌ی مواد داخل مخلوط کن را ترکیب کنید تا کاملا یک‌دست شود. سس سبز گشنیز آماده است.
[DCRP_shortcode style="2" image="1" excerpt="1" date="1" postsperpage="4" columns="2"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *